Richmond Recreation Centre facelift

We recently worked with architect, Tony Baenziger, and his team at Baenziger Coles, on an update of the Change room facilities at the Richmond Recreation Centre in Victoria, operated by the City of Yarra.

Our Gradient Brick series in White and Black 75×300 was selected and used extensively on the walls to great effect.

The Gradient series was a perfect choice to create interest on the large expanse of walls with its subtle shaded tones, while still being cost-effective for this commercial project. It’s a constant challenge for architects and design professionals to balance the design brief with the client’s budget but we think the overall result speaks for itself.

Photo credit: Jamie Diaz-Berrio
Architect: Baenziger Coles
Completed: September 2019

Back to Inspiration